Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Amazon Gaming Lanceert The Lord Of The Rings Gollum Guardians Of Middle Earth En War In The North

Amazon Prime-leden kunnen nu drie Lord of the Rings-games gratis spelen

Amazon Gaming lanceert The Lord of the Rings: Gollum, Guardians of Middle-earth en War in the North

Amazon Gaming heeft drie Lord of the Rings-games gratis beschikbaar gesteld voor Amazon Prime-leden. De games zijn: The Lord of the Rings: Gollum, Guardians of Middle-earth en War in the North.

The Lord of the Rings: Gollum

The Lord of the Rings: Gollum is een stealth-action-avonturengame waarin spelers de rol van Gollum op zich nemen. Het spel volgt Gollums zoektocht naar de Ene Ring, terwijl hij door gevaarlijke landen reist en de krachten van goed en kwaad trotseert.

Guardians of Middle-earth

Guardians of Middle-earth is een tower defense-game waarin spelers de controle krijgen over de krachten van goed of kwaad in Midden-aarde. Het spel biedt een verscheidenheid aan modi, waaronder singleplayer-campagnes en online multiplayer-gevechten.

War in the North

War in the North is een actie-RPG waarin spelers de controle nemen over drie helden die samenwerken om Midden-aarde te redden van de krachten van de duisternis. Het spel biedt een episch verhaal, intense gevechten en een diepe karakterontwikkeling.

Om de games gratis te claimen, moeten Amazon Prime-leden inloggen op hun account en naar de Amazon Gaming-website gaan. De games kunnen vervolgens worden toegevoegd aan hun Steam-bibliotheek en gedownload.

Deze aanbieding is geldig tot 31 december 2023. Mis deze kans niet om gratis van deze geweldige Lord of the Rings-games te genieten.


Komentar